DESPRE NOI

Bun venit pe https://21afy.ro!
Aici veți găsi confecții create de noi cu multă pasiune și dăruire dar și lenjerii de pat perfecte pentru dormitorul dumneavoastră!
Vă promitem seriozitate și calitate garantată
Vă stăm la dispoziție online 24/24, 7 zile din 7. 
Vă invităm și pe pagină noastră de facebook.com/21afy

PRODUCȚIA NOASTRĂ
Ne mândrim că lucrăm cu producători de accesorii și materiale din toată țara. Lucrăm, de asemenea cu organizațîi locale specializate în reintegrarea socială. La nivel internațional alegem să colaborăm cu producătorii care împărtășesc valorile noastre și sunt în măsură să îndeplinească standardele noastre înalte de calitate.
Crearea unor relațîi puternice și durabile cu toți partenerii, angajații, producătorii și furnizorii noștri este o prioritate. Abordarea noastră se bazează pe onestitate și respect.

MATERIILE PRIME
Materialele de calitate sunt una din prioritățile noastre de top. Am ales țesături românești, precum și țesături ecologice ori de câte ori există opțiuni interesante, cum ar fi bumbacul organic, Modal® și Tencel®. Unele țesături sunt chiar țesute și vopsite în Argeș!

PROIECTAREA
Hainele noastre sunt inspirate de mișcare, versatilitate, confort și feminitate. De asemenea, acordăm prioritate materialelor prietenoase pentru călătorii (confortabile, elastice, rezistente la riduri, ușor de întreținut, respirabile, uscate rapid).

RECICLAREA MATERIALELOR
Compania se angajează să reutilizeze și / sau să redistribuie majoritatea materialelor rămase, prin intermediul școlilor de modă, artiștilor, designerilor ecologici și organizațiilor nonprofit. 21 AFY FREETIME SRL este mândră să se angajeze în această nouă aventură, una care să respecte valorile ei sociale și ecologice și îi permite să-și limiteze impactul asupra mediului. Surplusurile reprezintă o mare provocare pentru companiile de îmbrăcăminte. Această nouă inițiativă împinge echipa de design, sourcing și marketing să fie creativă și inovatoare!